Levent Sali este un infractor în filmul „Selfie“

După ce trupa LaLa Band şi serialul „Pariu cu viaţa” i-au adus popularitatea în rândul adolescenţilor, carismaticul Levent Sali s-a apucat de spart bancomate, în comedia #SELFIE, unde, din 9 mai, va debuta pe marile ecrane, în rolul unui mic infractor.

Levent Sali

Levent recunoaşte că se regăseşte în nebuniile pe care le face personajul său: „Mihai este un tip foarte vorbăreţ, nebun, ştie să se facă îndrăgit şi îi plac prea mult fetele… chiar toate pe care le întâlneşte. Semănăm în mai multe privinţe. Cu toţi colegii de platou m-am înţeles bine încă din prima zi de filmări. Am râs foarte mult, ne-am distrat şi am rămas prieteni şi acum. Băieţii m-au ajutat foarte mult în realizarea rolului. Odată, nu-mi ieşea deloc o replică, mă bâlbâiam într-una şi nu mă puteam opri din râs. Vlad a început să ţipe, am ţipat şi eu la el, m-am enervat şi uite aşa mi-a ieşit replica. Abia la final mi-a spus că a ţipat la mine intenţionat ca să mă ducă în starea care trebuia”.

În comedia #SELFIE, Levent Sali împreună cu actorii Vlad Logigan şi Alexandru Călin joacă rolurile a trei prieteni care au de gând să petreacă o vară plină de distracţie la mare, cu banii obţinuţi din furat. Totul până în momentul în care le întâlnesc pe rebelele Yasmine, Roxi şi Ana, interpretate de Crina Semciuc, Olimpia Melinte şi Flavia Hojda.

Fanii filmului #SELFIE vor putea urmări comedia în avanpremieră, alături de Smiley, Alex Velea şi actorii din rolurile principale, miercuri, 7 mai, de la ora 19:30, la Cinema City Afi Cotroceni.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here