Liana Stanciu: „Mitză mi-a adus flori și prima mea întrebare a fost: «Ai făcut ceva?»“

Bere Gratis și Sore au fost miercuri, 10 septembrie, invitații Lianei Stanciu și ai lui Raul Brebu la Magic Start, matinalul cu cea mai multă muzică de la Magic FM. Artiștii le-au adus în premieră ascultătorilor noul single ‘Noapte caldă’.

Bere Gratis si Sore la Magic Fm cu Liana Stanciu

Invitații au participat la rubrica Bătălia Hiturilor, unde Sore și Liana au susținut cântecul Everything I Do al lui Bryan Adams. „Eu nu plâng atât de des pe piese, dar aceasta este una dintre ele” a mărturisit Sore la Magic FM.

Sore a povestit și cum a primit propunerea de colaborare de la Bere Gratis pentru cântecul ‘Noapte caldă’. „A fost neașteptat pentru că nu mi-am imaginat că ei știu de mine, în primul rând. Am fost și sunt măgulită în continuare. Și am acceptat de îndată, nici nu m-am gândit. N-am vrut să știu cum e piesa. Am zis ‘Da’. Și apoi, după ce am văzut cum e piesa, am fost și mai convinsă și m-am bucurat că s-au desfășurat lucrurile așa de frumos. Am făcut și videoclip, s-a și lansat și feedback-ul este minunat”, a povestit Sore.

„Această piesă i s-a potrivit de minune lui Sore. Cred că este una din vocile foarte bune din valul tânăr și un artist care va rezista foarte mult pe piața muzicală datorită valorii” a declarat solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu.

Liana a folosit ocazia pentru a-și tachina soțul. „Astăzi mi-a adus flori și prima mea întrebare a fost: Ai făcut ceva? Ai fost cuminte în ultima vreme? Că tu vii rar cu flori” i-a spus realizatoarea Magic FM lui Mihai Georgescu, acesta râzând și asigurând-o că totul este în regulă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here