Liana Stanciu: „Niciun cântec de dragoste semnat Bere Gratis n-a fost inspirat de mine“

Trupa Bere Gratis a fost invitată miercuri, 26 februarie, în matinalul Magic Start, realizat de Liana Stanciu și Raul Brebu. Artiștii i-au invitat pe fani la concertul aniversar de 15 ani, ‘Două inimi’, pe care îl vor susține pe 1 aprilie la Sala Polivalentă.

Bere Gratis„De câte ori se naște un cântec frumos de dragoste și e cântat de Mihai, toată lumea zice că l-am inspirat eu. Dragele mele, vă dezamăgesc: niciunul dintre ele n-a fost inspirat de mine. Un singur cântec a fost inspirat de relația noastră. E vorba de ‘Străzi albastre’”, le-a mărturisit Liana ascultătorilor Magic FM înainte de începutul Bătăliei Hiturilor, în care ascultătorii au ales, dintre două piese Bere Gratis, pe care care a fost apoi difuzată.

Invitații le-au dezvăluit ascultătorilor Magic FM că au decis să participe la Eurovision cu piesa ‘Despre mine și ea’ încă de anul trecut. „Piesa este din vara anului trecut. Miță, când a auzit piesa, a zis: Gata, cu asta mergem anul viitor la Eurovision’”, a dezvăluit Marius Bob, compozitorul cântecului. „În vara anului tecut eu habar n-aveam că aș putea avea această funcțiune pe care o am”, a declarat Liana, referindu-se la faptul că este șefa delegației României la Eurovision.

„Noi ne dorim ca acest cântec să ajungă în inimile oamenilor și să fie extrem de ascultat. În rest, muzica nu este și nu va fi niciodată un concurs”, a spus Mihai Georgescu.

Solistul vocal a mai mărturisit că va avea emoții la selecția națională de pe 1 martie: „E firesc să avem emoții, pentru că emoție, de fapt, este ceea ce transmitem și creed că lumea, sâmbătă, va aștepta de la fiecare să dea tot ce-i mai bun”.

„La Sala Polivalentă vom avea o mare producție. Ne dorim ca lumea să fie alături de noi pentru că ne serbăm ziua de naștere și vrem să ne vină toți prietenii”, a afirmat Miță despre concertul aniversar care va avea loc pe 1 aprilie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here