Lidia Buble, CRBL, Liviu Vârciu, Șerban Copoț, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae și Alb Negru vor participa la „Splash! Vedete la apă“

Lidia Buble, CRBL, Liviu Vârciu, Șerban Copoț, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru participă la cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”, care va începe în luna iulie la Antena 1.

lidia buble copyright Gabriela Arsenie-Antena1_270515_Splash3_0116

Şerban Copoț, de la Animal X, și-a dorit să vină la emisiune ca să învețe să facă salturi profesionale în apă. Îi este totuși teamă de lovituri, însă nu vrea să se facă de râs. “Mi-e frică, dar ce să fac, am venit să stau ca găina pe margine?”, ne-a spus Șerban, la antrenamente.

La rândul său, CRBL a acceptat să vină pentru a doua oară la “Splash! Vedete la apă” pentru a-și învinge teama de a sări de la 10 metri, dar și pentru a încerca să facă săritura cu dublu salt înapoi pe care nu a reușit-o în primul sezon al show-ului.

Cezar Ouatu mărturisește că are o mare teamă de înălțime, însă își dorește să își învingă această temere și să facă o figură frumoasă în emisiune. De asemenea, Daniel Iordăchioae spune că are o frică teribilă de înălțime, însă știe foarte bine nu doar să înoate, ci și cum să se arunce în apă. Un bun înotător este și Liviu Vârciu. A învățat în copilărie acasă, la Constanța însă, și el, se teme de înălțime.

Pe Andrei Ștefănescu nu-l sperie nici înălțimea platformelor, și nici adâncimea de șase metri a bazinului în care va urma să sară. Curajos se arată și colegul său, Kamara, de la Alb Negru, care mărturisește că nu mai are nici o temere legată de apă. Lidiei Buble îi place de asemenea apa, însă nu poate sări decât ținându-și mâna la nas.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here