Lidia Buble, despre Răzvan Simion: „Nu ştiu dacă îi place cum gătesc“

Lidia Buble formează, potrivit tabloidelor, un cuplu cu Răzvan Simion, matinalul de la Antena 1 care recent s-a despărţit de soţie.

lidia buble relatie razvan gatit

Partenerul lui Dani de la „Neatza“ nu a vrut să comenteze deloc până acum presupusa relaţie pe care o are cu artista, însă apropiaţii celor doi afirmă că Răzvan şi Lidia Buble se comportă ca doi îndrăgostiţi.

Recent, cântăreaţa a vorbit cu reporterii de la Kanal D despre viaţa ei personală. „Ce a spus iubitul meu? Care iubit?“, a fost răspunsul Lidiei Buble când a fost întrebată ce părere a avut iubitul ei despre ţinuta purtată de ea la Media Music Awards.

Apoi, Lidia Buble a afirmat că găteşte şi a fost întrebată dacă matinalului de la Antena 1 îi plac preparatele făcute de ea. „Gătesc, dar nu întotdeauna, pentru că sunt foarte mult plecată şi nu-mi prea permite timpul, dar când pot şi am timp, gătesc cu mare drag. Nu ştiu dacă lui Răzvan îi place sau nu ce gătesc. De ce mă întrebaţi pe mine? Trebuie să-l întrebaţi pe el. Nu vreau să comentez despre subiectul ăsta“, a încheiat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here