Lidia Buble refuză să se mute în casă nouă cu Răzvan Simion

Deşi nu au recunoscut oficial că formează un cuplu, Lidia Buble şi Răzvan Simion se iubesc de mai bine de şase luni, matinalul de la Antena 1 părăsindu-şi nevasta pentru cântăreaţă.

lidia-buble mutat razvan

Cele două vedete au fost surprinse şi de paparazzi în timp ce intrau împreună în locuinţa artistei, dar tot nu au recunoscut că au o relaţie. Din câte se pare, apartamentul în care locuieşte Lidia Buble a devenit cămin şi pentru Răzvan, însă acesta şi-ar dori să se mute împreună cu noua lui cucerire într-o casă mai mare, de la marginea Bucureştiul. Din păcate, colegul lui Dani de la „Neatza“ s-a lovit de refuzul cântăreţei.

„De când s-a despărţit de soţie, Răzvan şi-a dus lucrurile acasă la Lidia. S-a gândit că o să stea o perioadă la ea, apoi o să se mute împreună în altă parte. El i-a propus să-şi schimbe domiciliul într-o casă din preajma Capitalei, cu un spaţiu mai mare şi cu utilităţi speciale, însă, surprinzător, Lidia a refuzat. Ea i-a spus clar că nu vrea să-şi părăsească locuinţa deocamdată, pentru că vrea să evite orice bârfe şi comentarii. În clipa în care va fi sigură că nimeni nu îi va mai arăta cu degetul, atunci îi va face pe plac. Dar, până atunci, preferă să rămână în casa ei“, a spus, pentru WOWbiz, un apropiat de-al artistei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here