Lidia Buble, Șerban Copoț, Nico și Adrian Enache se confruntă la „FANtastic Show“

Distractiva competiție dintre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu va continua sâmbătă, 6 august, de la ora 20.00, la “FANtastic Show”, cu noi concurenți și probe amuzante.

nico enache copyright Gabriela Arsenie-Antena1_290616_Fantastic Show Ed6_0022

Din echipa verde, condusă de Liviu Vârciu, vor face parte, de această dată, Lidia Buble și Șerban Copoț, pe când alături de Andrei Ștefănescu vor urca pe scenă Nico și Adrian Enache.

Fantastica înfruntare dintre cei doi căpitani de echipă, ajunsă la scorul de 3 la 2 pentru Vârciu, va fi arbitrată, ca de obicei, de Florin Ristei. De asemenea, juriul popular al show-ului, format din cinci membri, va vota „la plăcere” la probele artistice incluse în concurs.

“Recunoaște melodia”, “Paharele pe masa rotundă”, “Proba de grup”, “Butoaiele cu apă”, “Recunoaște vedeta”, “Tema muzicală”, “Karaoke cu cuvinte lipsă”, “Mini-baschet”, “Memoria” și “Cine cântă” sunt probele pe care cei șase fantastici le vor avea de trecut în ediția de sâmbăta aceasta.

Invitatul special al serii, Pepe, vine în platou să cânte, alături de câte un membru al fiecărei echipe două dintre hiturile sale, în cadrul probei “Popularul”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here