Lily Allen, ameninţată cu moartea de gruparea teroristă Statul Islamic

Cântăreaţa britanică Lily Allen a fost ameninţată cu moartea într-o serie de mesaje primite de la un utilizator de internet care spune că face parte din gruparea teroristă Statul Islamic (SI).

2014-05-19-LilyAllen3

Pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram, artista britanică a publicat, vineri, o copie a mesajelor violente pe care le-a primit pe telefonul mobil, provenind de la un utilizator care spune că face parte din gruparea Statul Islamic. Între două insulte, acesta a ameninţat-o pe Lily Allen, spunând că o va răpi, o va viola şi o va decapita, informează lefigaro.fr.

În acele mesaje SMS, misteriosul interlocutor i-a transmis artistei în vârstă de 29 de ani o serie de ameninţări violente: “Foarte bine, se pare că nu vrei să înţelegi, eu sunt un terorist din Statul Islamic. Profită de ceea ce ai acum, târfo! Îţi voi pirata conturile de pe internet, te voi răpi şi te voi viola. Apoi, te voi eviscera şi te voi decapita, târfă proastă!”.

În textul care însoţeşte fotografia de pe Instagram ce prezintă acele mesaje, Lily Allen spune că autorul ameninţărilor ar fi obţinut numărul ei personal de telefon “accesând ilegal contul de Twitter al cântăreţei Taylor Swift”. Cântăreaţa americană a confirmat într-adevăr că unele dintre conturile ei de pe reţelele de socializare au fost piratate în luna ianuarie.

Într-unul dintre mesajele violente primite de Lily Allen – şi publicate de aceasta pe Instagram -, presupusul terorist afirmă faptul că are în continuare acces la contul de Twitter al cântăreţei Taylor Swift.

Luna trecută, contul de Twitter al cotidianului francez Le Monde a fost piratat de Armata electronică siriană.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here