Liviu Teodorescu: „Stau bine cu fetele. Fac față“

Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu l-au avut marți, 20 mai, invitat pe Liviu Teodorescu la matinalul Kiss FM. Cei trei realizatori l-au intervievat pe tânărul artist, care a cântat live pentru fani și cântecul ‘Ești piesă’.

Liviu Teodorescu

Încă de la începutul intervenției live, Mișu, Codruț și Marina s-au arătat impresionați de înălțimea invitatului și l-au întrebat cum de a ajuns la o astfel de statură. „Cred că am mâncat și am dormit mult când eram mic. Am făcut puțin baschet, dar nu cred că din cauza asta” a spus Liviu.

„Cu fetele cum stai?” l-a întrebat Mihai Găinușă. „Bine, fac față” a recunoscut el.

După ce a cântat live la Kiss FM hitul ‘Ești piesă’, invitatul a luat din nou loc în fața microfonului, pentru a fi supus unui nou tir de întrebări.

Liviu le-a povestit ascultătorilor Kiss FM că se pregătește să plece în tabăra de muzică alături de Marius Moga. „E o săptămână în care dormim trei ore pe noapte și facem doar muzică” a explicat cântărețul. „E adevărat că Moga vă pune dimineața să cântați la bustul gol în fața lui?” n-a ratat Codruț Kegheș ocazia să îl ciupească pe ‘Micul Mozart’.

Realizatorii matinalului Kiss FM i-au mulțumit artistului pentru prezența în studio. „Îți dorim mult succes în continuare în carieră și ține aproape de Marius Moga. Am lucrat și noi odată cu el și aproape am ajuns la Eurovision. Nu că ți-aș dori să ajungi… Trebuie să-ți lași părul lung, că barbă ai”, i-a urat Găinușă. „Îl iubesc din suflet și îl respect și e fratele meu” a mai spus el despre Moga.

Liviu a dezvăluit că se gândește și la un album, dar numai după ce va scoate pe piață și alte hituri: „Un album va veni după ce o să dau două, trei hituri să zguduie puțin lumea. Și va veni albumul care sper să fie o revelație”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here