Liviu Teodorescu va susține primul său mare concert „Lista de pacate“

Considerat una din cele mai bune voci masculine din România, Liviu Teodorescu se pregătește pentru unul din cele mai importante evenimente din cariera sa. Artistul va susține primul său concert pe bilete în data de 24 aprilie, pe scena teatrului Nottara. Liviu va cânta în premieră noile melodii de pe viitorul EP „Lista de păcate”.

Liviu Teodorescu - Lista de pacate

„Este primul meu concert pe bilete, am emoții uriașe. Nu e un simplu concert, e povestea mea de când am început și până azi. Mă simt super expus când mă gândesc la data de 24 aprilie, pentru că tot ce se va întâmpla va fi autentic și sincer. Dar nu am nimic de pierdut. Concertul „Lista de Păcate” e o confesiune. Am ales scena de la Nottara pentru că e prima sală de spectacol în care am fost vreodată. Tata lucra în teatru când eram copil și mă mai lua cu el la repetiții, acolo. O să fie multă energie, dar și emoție, asta e clar”, a declarat Liviu.

De curând Liviu a lansat single-ul „Lista de păcate” în colaborare cu Killa Fonic, piesa care dă și numele primului său mare concert și care la doar o săptămână de la lansare are aproape 2 milioane de vizualizări.

Biletele pentru concetrul „Lista de păcate” sunt disponibile pe iabilet.ro.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie” la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce” la Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 38 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here