Liviu Vârciu are o nouă emisiune la Kanal D

La doar câteva zile după ce a anunţat că lucrează la o melodie interpretată alături de Pavel Stratan, Liviu Vârciu îşi anunţă fanii că din această primăvară va avea şi o nouă emisiune la Kanal D.

Liviu Varciu_Kanal D_Camera Comorilor

După ce anul trecut a revenit în industria muzicală şi a lansat videoclipul melodiei „Vecina“, dar a şi prezentat emisiunea „Roata norocului“, de la Kanal D, acum Liviu Vârciu va prezenta emisiunea „Deschide camera comorilor“, difuzată tot de Kanal D.

Noua emisiune a lui Vârciu va debuta pe 5 martie, de la ora 20.00, show-ul fiind o combinaţie explozivă de întrebări care testează cunoştinţele, curse contra-cronometru şi premii uriaşe.

În fiecare ediţie, trei cupluri vor intra în concurs, dintre care unul având în componenţă o vedetă însoţită de un prieten sau o rudă apropiată. Cele trei perechi vor trebui să parcurgă nouă runde de întrebări, fiecare răspuns corect echivalând cu un anumit timp petrecut în Camera Comorilor, locul de unde concurenţii pot pleca cu premii consistente: gadgeturi, televizoare, electrocasnice, chiar şi cu o maşină. Obiectele trebuie scoase rapid din Cameră înainte ca uşile să se închidă.

„Imaginează-ţi o încăpere spaţioasă, în care n-ai loc să arunci un ac de atâtea premii. Teoretic, poţi să iei orice de acolo şi oricât de mult. Dar, dacă nu-ţi calculezi corect timpul, degeaba. Uşile s-au închis şi echipă a pierdut tot! În niciun concurs de televiziune, timpul nu a fost atât de valoros ca acum, şi niciodată până acum o uşă închisă în nas nu a generat atât de mult spectacol şi atâta suspans“, a spus Liviu Vârciu.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here