marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRILiviu Vârciu și Jean de la Craiova petrec revelionul la Kanal D

Liviu Vârciu și Jean de la Craiova petrec revelionul la Kanal D

Liviu Varciu, Lupu Rednic, Wilmark, Axinte, Jean de la Craiova şi Vali Vijelie sunt invitaţii lui Cove la „Celebrity Show … de Anul Nou”, marţi, 31 decembrie, de la ora 22:00, la Kanal D.

Celebrity Show - Revelion 2014

Cove le propune invitaţilor să-şi testeze abilităţile la proba de French Cancan. Artiştii trebuie să treacă pe rând, de pe o masă pe alta, nouă tăvi pline de pahare cu şampanie, printre şase dansatoare superbe. Cine va reuşi să ducă cele mai multe pahare de pe o masă pe alta, în 90 de secunde, câştigă un premiu surpriză.

Primul „concurent” care se oferă să intre în joc este vedeta Kanal D, Liviu Varciu. „Nu ai voie să ocoleşti fetele. Trebuie să treci printre ele, aşa cum făceai tu în tinereţe!”, îl îndeamnă Cove.

Printre hohote de râs, muzică, dans şi fete frumoase, numai unul dintre invitaţi va fi desemnat câştigător la această probă de către Cove, prezentatorul show-ulu.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.