Liviu Vârciu va prezenta emisiunea „Star News“ la Antena 1

Începând din 31 ianuarie, în fiecare sâmbătă şi duminică de la oră 20:00, Liviu Varciu le va aduce telespectatorilor Antenă 1 cele mai proaspete ştiri din lumea showbiz-ului autohton.

Liviu Varciu“Star News” prezintă în 30 de minute cele mai importante mondenităţi ale săptămânii trecute, exclusivităţi şi materiale speciale despre vedetele de la noi.

În contextul în care toate starurile se plâng că sunt hărţuite de paparazzi, Liviu Varciu le provoacă să încerce pentru o zi să între în pielea unui paparazzo, să vadă dacă şi-ar putea câştiga existenţa astfel, să vadă dacă sunt în stare să descopere un subiect despre personajul care le va fi indicat chiar de el. Provocarea va fi bineînţeles şi un foarte bun prilej de situaţii amuzante între Varciu şi “paparazzo celebru” pe tot parcursul filajului.

“De ani de zile sunt în vizorul pararazzi-lor şi al presei mondene, dar acum a venit rândul meu să fiu cu ochii pe tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Cine cu cine, de ce, cum, unde, când, în ce fel, vom răspunde la toate aceste întrebări şi vom vedea împreună ce se întâmplă în viaţa persoanelor publice. Vă aştept aşadar în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, cu noutăţi şi picanterii mondene!”, a declarat Liviu Varciu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here