Lora a refuzat să semneze prelungirea contractului cu Antena 1

După mai mulţi ani petrecuţi la Antena 1, unde a fost membră a juriului de la „Next Star“ şi a avut apariţii şi în alte show-uri ale postului, Lora pare a se fi decis să părăsească trustul Intact.

lora contract antena 1

Potrivit celor de la WOWbiz, contractul artistei cu Antena 1 s-a încheiat pe 31 decembrie 2015 şi nu a semnat prelungirea acestuia. Din câte se pare, Lora vrea să se concentreze exclusiv pe cariera ei muzicală.

„Toată lumea ştie că Lora nu va mai fi în vreo emisiune de la Antena 1. Vrea să se dedice muzicii în totalitate. Are alte planuri de viitor. Ea vrea să treacă la un alt nivel profesional, a învăţat multe pe parcursul anilor, însă nu mai vrea ca muzica ei să fie asociată cu una pentru copii, show-urile ei sunt potrivite mai mult pentru adolescenţi, tineri. Lora cântă în cluburi, peste tot, oriunde este aproape de fani, însă imaginea de Barbie de România nu crede că i se potriveşte. Are peste 30 de ani, nu poate posta în fetiţa inocentă de 20 de ani, iar mulţi fani aşa au perceput-o“, a spus un apropiat de-al artistei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here