Lora este un sheriff dur la „Totul e permis“: „Pe mine mă prinde orice rol“

Planul înclinat de la „Totul e permis” se transformă duminică, 26 ianuarie, într-un saloon din Vestul Sălbatic, pe care Andrei Ștefănescu (Alb Negru) joacă în rolul cowboy-ului bun, Cătălin Bordea în cel al cowboy-ului rău, Lora apare în rolul de sheriff, iar Ana Odagiu, în cel al chelneriței.

Lora - Planul inclinat - Totul e permisDoi cowboy puternici, unul bun și divorțat, care-și caută nevastă, și unul rău, se luptă pentru inima chelneriței dintr-un bar din Vestul Sălbatic. De obicei, în astfel de povești, binele este cel care învinge. În istorioara noastră însă are un deznodământ… neprevăzut.

Lora face și de data asta o figură bună în ipostaza unei dure. De altfel, o prind de minune astfel de roluri. “Nu m-ați văzut în alte roluri. Pe mine mă prinde orice rol!”, a ținut ea să precizeze. Cântăreața mai spune că în nici o emisiune de televiziune nu s-a distrat cum a făcut-o la “Totul e permis”. “Am râs foarte mult! Este un show foarte amuzant”, a mai spus ea.

În “O scenă din Vestul sălbatic”, Ana Odagiu, o chelneriță singură, sare la propriu pe cowboy-ul blând și proaspăt divorțat care calcă pragul salonului în care aceasta lucrează când, pe ușă, dă buzna cowboy-ul cel rău. Văzându-i, înnebunește de gelozie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here