Lora se sărută cu ea însăși pe coperta unei reviste

Touch Magazine, cea mai nouă revistă online din România, lansează cel de-al doilea număr. Sub egida transformărilor, Lora, protagonista de pe copertă şi una dintre cele mai bune voci din România, intră într-un joc al contrastelor. Alb sau negru, Yin sau Yang, artista pune în discuţie tema echilibrului şi atrage atenţia asupra iubirii de sine.

Lora_sarut

Laura, alter-ego-ul Lorei, este fata care a venit în Bucureşti plină de visuri şi gata să cucerească industria muzicală cu vocea ei. Transformarea din cel mai nou pictorial Touch Magazine simbolizează o întoarcere la rădăcini. Valenţele personalităţii ei au prins viaţă prin intermediul obiectivului lui Bogdan Petrice, care le-a imortalizat într-o armonie perfectă.

Cu toate că look-ul abordat a fost unul masculin, Lora arătându-şi latura androgină, sensibilitatea şi fragilitatea şi-au făcut locul printre cadrele puternice, care emană multă siguranţă şi stabilitate.

Momentul culminant al şedinţei foto este chiar coperta revistei, în care o vedem pe Lora cum se sărută cu ea însăşi, arătând de fapt cum cele două personalităţi sunt în strânsă legătură, neputând exista una fără cealaltă.

Despre întreaga experienţă, Lora mărturiseşte: „Este o şedinţă foto avangardistă şi este primul pictorial cu Lora şi Laura, alter-ego-ul meu. Odată cu lansarea single-ului ‘I know’, publicul meu a intrat în acest joc. Propunerea Touch Magazine de a imortaliza cele două valenţe ale personalităţii mele a fost o provocare. Îmi doresc ca cei care privesc coperta să vadă dincolo de imagini şi să înţeleagă mesajul. Echilibrul este în interiorul nostru şi în primul rând trebuie să ne iubim pe noi ca să putem radia iubire“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here