„Lord of the dance“ revine la București în primăvara anului viitor

Cu un show nou și o coregrafie și mai spectaculoasă, „Lord of the dance“ revine la București în primăvara anului viitor. Cea mai cunoscută trupă de dans irlandez va ajunge în Capitală pe 14 martie, la numai câteva zile după reprezentațiile ce vor avea loc la Timișoara și Cluj.

lord of the dance bucuresti

Show-ul, supranumit „o minune a lumii moderne“, datorită faptului că întotdeauna realizează spectacole cu casa închisă, va aduce din nou în țara noastră personajele mitice care redau prin dans celebra poveste din folclorul irlandez. Ani de-a rândul, cei de la „Lord of the dance“ au umplut sălile de spectacol din cele mai mari orașe ale României, audiența fiind extrem de curioasă și de încântată să-i vadă în acțiune pe magicienii dansului irlandez.

Zeci de personaje fantastice vor purta publicul într-o lume de poveste, în care zânele și personajele pozitive vor sta pe aceeași scenă cu spiritele rele, se vor lupta și vor pierde sau vor câștiga rând pe rând, libertatea fiind premiul pe care toate personajele îl vor împărți la final.

Creatorul acestui spectacol este dansatorul și coregraful Michael Flatley. Acesta deține titlul de „Cel mai rapid dansator de step“ și titlul de „Cel mai bine plătit dansator din lume“. El a stabilit și recordul Guinness pentru cele mai rapide picioare din lume și a creat și produs show-uri precum „Lord of the dance“, „Riverdance“, „Feet of flames“ și „Celtic tiger“.

Prețurile biletelor pentru spectacolul din 14 martie 2013 sunt următoarele:

– 350 lei (categoria VIP)
– 300 lei (categoria 1)
– 250 lei (categoria 2)
– 200 lei (categoria 3)
– 150 lei (categoria 4)
– 100 lei (categoria 5)

Pentru toți fanii care doresc să vadă cel mai grandios show din istoria divertismentului, biletele se pun în vânzare pe 9 octombrie 2013 la ora 00.00 și se pot achiziționa din următoarele locații: magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Muzica și Diverta, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și magazinul BiletFan – stația de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here