Loredana a primit un cadou inedit de Sărbători

Loredana a primit de sărbători un cadou atipic de la un prieten apropiat. Dr. Ovidiu Penes, specialist în age management şi fondatorul primei clinici de întinerire medicală din România.

Ovidiu Penes si LoredanaClinica de Age Management, i-a dăruit artistei un program complex şi revoluţionar de age management care face furori în toată lumea printre vedete şi oameni cu cariere politice şi manageriale de top.

Artista româncă este fascinată de progresele medicinei şi cercetării mondiale şi auzise de domeniul age management în America unde el există de peste 40 de ani şi reprezintă o rutină pentru persoanele preocupate de menţinerea tinereţii, a tonusului şi a stării de sănătate.

“Îmi place să încerc tot ce e revoluţionar în lume. Cred că ştiinţa şi cercetarea medicală au creat instrumente reale prin care oamenii să se ferească de efectele negative ale trecerii timpului şi ale mediului stresant în care trăiesc. Cred că un program de age management înseamnă în primul rând a-ţi cunoaşte unicitatea organismului şi a şti cum să trăieşti şi ce să faci ca starea ta să fie ca în cei mai buni ani ai vieţii. Abia aştept să încep programul de age management adus în România de prietenul meu, dr. Ovidiu Penes şi să pot povesti mai multe peste câteva luni despre efectele lui asupra mea”, a povestit cu entuziasm Loredana.

Domeniul age management este considerat de zeci de ani de cercetătorii din toată lumea vârful medicinei moderne, iar în România, întinerirea medicală este la început de drum. “Loredana este o prietenă foarte bună de-a mea pe care o respect pentru toată cariera şi vitalitatea sa. Cred că starea ei de spirit unică în peisajul românesc ar trebui menţinută la cel mai înalt nivel, aşa cum este astăzi, iar programul de age management pe care i l-am propus îi poate asigura energia fizică şi creativă de azi pentru mulţi ani de aici înainte”, consideră Dr. Ovidiu Penes, specialist în age management, medic primar, doctor în ştiinţe medicale, cadru didactic la UMF Bucureşti, membru în comisiile de examinare ale studenţilor la Facultatea de Medicină şi reprezentantul României la cele mai importante congrese de age management şi anti-aging din lume.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here