Loredana a susţinut două show-uri magice la Sala Palatului

Numere de magie şi levitaţie, roboţi, clovni, porumbei, costume spectaculoase, dansatori, acrobaţi, invitaţi de excepţie şi muzică bună! Pe scurt, reţeta unui weekend perfect, petrecut de peste 8.000 de români alături de Loredana, la concertele “Magic” de sâmbătă şi duminică, de la Sala Palatului!

Concert Loredana - Magic Foto @ Alex Chelba (21)

Loredana le-a oferit fanilor mai bine de două ore şi jumătate de muzică de toate genurile, de la muzică populară sau lăutărească, până la pop, hip hop sau dance!

Spectacolul a inceput cu un număr de magie plin de umor realizat de Vlad Grigorescu, finalistul concursului “Românii au talent”. Imediat după aceea, Loredana şi-a făcut apariţia pe scenă, într-un costum luminos, demn de filmele science-fiction, fiind înconjurată de lasere şi roboţi.

Concert Loredana - Magic Foto @ Alex Chelba (5)

Spectacolul a început cu piesa “O fatî singurî în noapte”, iar primul invitat al Loredanei a fost Cabron, alături de care artista a interpretat hitul “Apa”. Apoi, pe scenă şi-au făcut apariţia, rând pe rând, Cornel Ilie, Petru Călinescu (fiul lui Florin Călinescu), Carla’s Dreams, Tudor Chirilă şi Caddy. Alături de Carla’s Dreams, Loredana a interpretat hitul „Pohui“, însă cei doi le-au făcut şi o surpriză celor prezenţi în sală: au cântat în premieră următorul lor single, “Lumea ta”.

Un alt moment special a fost cel realizat cu ajutorul lui Amir, un artist din Persia, când Loredana a avut şi un număr spectaculos de levitaţie. Apoi a fost rândul tarafului Agurida să-şi aducă aportul la această seară plină de culoare!

Concert Loredana - Magic Foto @ Alex Chelba (37)

Loredana nu a uitat nici de cea care i-a fost întotdeauna sursă de inspiraţie, Maria Tănase, aşa că a pus la punct şi un moment dedicat celebrei artiste. Lori a realizat un duet “virtual” cu Maria Tănase pe piesa “Mărioară de la Gorj” şi şi-a încântat fanii cu interpretări de excepţie ale celebrelor cântece “Ciuleandra” şi “Cine iubeşte şi lasă”.

Alte două momente “magice” au fost oferite de surorile Oşoianu, din Republica Moldova, şi de grupul Jazzapela. Duminică seară, Loredana l-a avut ca invitat şi pe Paul Ciuci, de la Compact, cu care a cântat piesa “Fata din vis”.

24-11.2013 Concert Loredana - Magic Foto @ Alex Chelba (75)

“Am zis Magic şi magic a fost! Am vibrat la maxim alături de cei peste 8.000 de oameni veniţi din toată România şi de pretutindeni, m-au ridicat la cer! Le mulţumesc invitaţilor mei super speciali! Le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat şi susţinut ca să-mi îndeplinesc viziunea acestui show Magic!”, a spus Loredana.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here