Loredana a susţinut primul workshop pentru şcoala sa de muzică

Loredana a susţinut luni, 2 iunie, primul workshop demonstrativ pentru şcoala sa de muzică, la Stejarii Country Club. Datorită numărului mare de persoane înscrise, atelierul a avut loc în două serii, de la ora 15:00 şi de la ora 19:00.

Loredana by Wonderstudio“M-am bucurat să văd cât interes şi pasiune a declanşat primul workshop organizat de Atelierul de voce şi muzică Loredana by Wonderstudio! De la mici la mari, toţi cei prezenţi au luat contact cu metoda CVT, care va fi predată pentru prima oară în România de Lucia Ciobotaru, profesor licenţiat! De abia aştept să ne întâlnim la Şcoala de vară!”, a spus Lori.

În total, peste 100 de oameni interesaţi de cursuri de muzică au participat la acest workshop, în cadrul căruia a fost prezentată metoda CVT (Complete Vocal Tehnic). Atelierul a fost susţinut de Lucia Ciubotaru, trainer internaţional CVT, care are patru şcoli de muzică în Olanda.

Mai multe detalii despre şcoală de muzică a Loredanei, cursuri şi modalitatea de înscriere vor fi anunţate în curând pe wonderstudio.ro şi pe pagina de Facebook a artistei. Pe lângă şcoala de muzică şi concerte, Loredana va participa în juriul Vocea României pentru al patrulea an la rând.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here