Loredana aduce sâmbătă, 4 ianuarie, super-concertul „Magic“ la Pro TV

Sâmbătă, 4 ianuarie, de la ora 00:00, Loredana intră în casele telespectatorilor Pro TV cu super-concertul „Magic”, acelaşi spectacol cu care şi-a încântat fanii toamna aceasta la Sala Palatului.

Loredana MAGICTimp de două ore, diva – antrenoare la Vocea României – le va oferi celor din faţa micilor ecrane un „show total, o experienţă atât vizuală şi auditivă, cât şi emotionala”, după cum a declarat artista. De la invitaţii super-speciali, magicieni, dansatori şi acrobaţi până la decoruri, lumini şi efecte speciale, toate elementele din spectacol au fost gândite şi coordonate perfect timp de şase luni până să fie puse în scenă.

„O spun cu mândrie şi cu bucurie că este cel mai complex şi mai performant show al meu şi, cred, show românesc. E un show cu care pot să merg oriunde în lume. Este o investiţie foarte mare şi n-am precupeţit niciun efort ca să le ofer o experienţă unică, inimaginabilă şi magică fanilor mei. Voi sărbători dragostea, acest sentiment magic, de a cărui lipsă cred că suferă cel mai tare omenirea în ziua de azi, poate mai mult decât de foame şi de frig. Este sentimentul care m-a călăuzit şi mă va călăuzi întotdeauna. Muzică fără dragoste nu se poate şi vreau să le dăruiesc fanilor mei toată dragostea pe care o merita”, a spus Lori.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here