Loredana, diva cameleonică de la Vocea României

Loredana este diva cameleonică, ea se reinventează nu doar prin muzică, ci şi prin stilul vestimentar pe care îl adoptă. Ştie să îmbine cu succes diverse stiluri vestimentare care îi vin perfect, punând în valoare o atitudine impecabilă.

Loredana Vocea RomanieiLoredana va surprinde şi în acest sezon Vocea României cu outfituri originale şi pline de personalitate, diferite de la ediţie la ediţie.

În prima zi a audiţiilor pe nevăzute ea a strălucit într-o ţinută custom made din sezonul de primăvară / vară 2015, aparţinând unui brand românesc. Dantela, aplicaţiile de cristale şi paietele cusute manual au pus în valoare atitudinea strălucitoare a Loredanei. Pantofii asortaţi acestei ţinute aparţin unui designer a cărui notorietate a luat amploare în celebrul serial Sex and the City.

Nici în vacanţa de vară Lori nu s-a putut abţine să nu îşi întregească garderoba pentru noul sezon Vocea României, achiziţionându-şi o pereche de cercei cu cristale pe care i-a purtat în prima zi de filmare a audiţiilor pe nevăzute.

Un adevărat fashion icon, Loredana ne va inspira cu apariţiile de la Vocea României, toamna aceasta la Pro TV. Cu o personalitate complexă, ea va trece cu uşurinţă de la femeia fatală, la diva rock, prin rochii diafane, ţinute din dantelă sau piele, construite special pentru a-i pune în valoare atitudinea şi personalitatea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here