Loredana Groza a prezentat documentarul „Never Ending Story“

De ziua ei, Loredana îşi pune încă o dată fanii pe primul loc făcându-le un cadou special: documentarul Never Ending Story, prezentat în premieră în urmă cu câteva zile la TIFF.

LoredanaLoredana care de peste 30 de ani îşi dedică viaţa fanilor ei a ales să celebreze această aniversare a zilei de naştere dăruind o parte din povestea din spatele muncii fabuloase care se află la fiecare mare spectacol, povestea efortului şi a bucuriei de a fi în fiecare seară pe scenă, indiferent de oboseală, condiţii meteo sau orice problemă, pregătită să ofere o experienţă de neuitat fiecărui spectator.

“Trimit ca un dar virtual tuturor îngeraşilor care au fost şi sunt alături de mine şi de cântecele mele, documentarul “Never Ending Story” filmat şi regizat de Remus Achim, prezentat la ediţia de anul acesta de la TIFF! E despre aventura minunată pe care am trăit-o acum 4 ani pentru a crea şi pune în scenă spectacolul de la Sala Palatului. Mulţumesc pentru toate urările voastre!!! La mulţi ani tuturor gemenilor şi celor născuţi pe 10 iunie!!!”, le-a spus Loredana fanilor ei.

Jurata de la Vocea României şi-a celebrat aniversarea alături de prieteni şi de familie într-o petrecere cu tematică indiană, Loredana fiind o atentă practicantă a unei vieţi spirituale echilibrate şi a unui trai sănătos.

Documentarul Never Ending Story este un prilej ca fanii Loredanei să descopere echipa cu care a construit spectacolele fabuloase din ultimii 4 ani de la Sala Palatului, dar şi să afle poveşti nespuse despre începuturile colaborării artistei cu mari trupe din România.

Never ending story este regizat de Remus Achim, durează o oră şi 52 de minute şi poate fi vizionat gratuit pe canalul de YouTube al Loredanei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here