Loredana Groza lansează cartea „Sentimente“ odată cu concertul de la Sala Palatului

Loredana, artista cu cea mai longevivă, dar și spectaculoasă carieră din muzica românească, își surprinde din nou publicul cu un cadou special: o carte cu amintiri emoționante despre copilăria sa, povestite în premieră.

afis-loredana_sentimente-carte

Lansarea cărții “Sentimente” va avea loc la Sala Palatului, pe 26 noiembrie, odată cu concertul pe care artista îl va susține în cea mai mare sală de concerte din România.

Construită ca o conversație în familie într-o după amiază de weekend, cartea “Sentimente” va surprinde cititorii nu doar cu detalii din familia Loredanei, ci și cu o radiografie indirectă a ceea ce ar fi putut fi numită “industria divertismentului” din anii 80 (cu cenzura, deplasările în străinatăte la festivalurile țărilor tovarășe și prietene, concertele pe stadioane, etc).

Pentru un cititor de peste 40 de ani, “Sentimente” este și o incursiune inedită în propria copilărie (practica școlară, jocurile pe scara blocului, excursiile cu ONT-ul), iar pentru generația tânără este o poveste reală despre cum poți deveni unul dintre cei mai mari artiști ai României, despre efortul din spatele celebrității si despre cât de multă putere îți trebuie să înfrunți etichetele pe care ți le pun oamenii când tu îți dorești din tot sufletul să fii diferit.

„E ca un sport de performanță, trebuie să te antrenezi zi de zi”, spune Loredana, un artist complet (cântăreață, actriță, compozitoare), dar și jurat al uneia dintre cele mai importante emisiuni de talente muzicale.

Cariera Loredanei se întinde pe mai bine de 30 de ani, cu milioane de difuzări la radio, mii de concerte, sute de ore de emisiuni tv, zeci de filme, albume vândute în milioane de exemplare și unele dintre cele mai mari hituri din muzica românească.

Precomenzile pentru Loredana ”Sentimente”, cu autograful artistei, pot fi făcute pe curteaveche.ro. Cartea va fi prezentă în librării începând cu 26 noiembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here