Loredana Groza: „Mi-ar plăcea să am iar 16 ani, dar mintea de acum“

Mihai Găinușă și Dezbrăcatu au avut-o invitată marți dimineața la matinalul Kiss FM pe Loredana Groza, care a cântat live în studio și le-a povestit fanilor despre turneul în care se pregătește să plece.

Loredana

Cântăreața a vorbit despre dragoste, echilibru sufletesc și le-a mărturisit ascultătorilor Kiss FM că i-ar plăcea să aibă din nou 16 ani, declarând că îi place să trăiască în România și că și-ar dori să învețe ebraica veche, chineza și japoneza.

Realizatorii matinalului Kiss FM au întrebat-o pe invitată despre ce este vorba în single-ul realizat împreună cu Carla’s Dream, intitulat ‘Lumea ta’. „Este vorba despre cum să reușești să te iubești mai mult. Dacă te iubești mai mult pe tine, cu siguranță ai șanse să-i iubești mai mult și pe cei din jurul tău. Și cred că de multe ori avem conflictul acesta interior, când ceva din noi nu ne place. Unora nu le place cum reacționează la anumite lucruri care vin din afară. De multe ori, reacțiile pe care le avem, faptul că descoperim niște lucruri care nu ne sunt atât de plăcute, ne creează acele momente în care începi să te urăști”, a povestit artista.

„Loredana, tu te placi pe tine?” a întrebat Mihai Găinușă. „Sunt într-un echilibru. Ca și în cântec, sunt momente în care simți că te prăbușești, momente în care simți că e greu, dar e o parte din tine care te salvează de fiecare dată. E acea bucățică de suflet, acea speranță, acea ‘asigurare medicală’ care te duce mai departe”, a răspuns invitata.

Loredana a declarat că prima dată a sărbătorit Valentine’s Day în America, în România sărbătoarea nefiind încă la modă. „Țin minte că am făcut un clip, ‘Nu-mi pasă’, în preajma acestei date. Pot să spun că atunci a fost printre primele sărbătoriri oficiale ale poporului român de Sfântul Valentin, pentru că până la revoluție nu exista așa ceva”.

„Cred că fiecare zi ar trebui să fie o zi a îndrăgostiților. Dragostea este un sentiment care ar trebui să ne unească în fiecare clipă și să ne inspire”, a afirmat Loredana la Kiss FM. „Nu prea am primit cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Inimioare multe, de ciocolată, de pluș”, a completat ea.

Artista a povestit că printre cele mai îndrăznețe gesturi ale fanilor se numără și cererile în căsătorie: „Chiar dacă sunt căsătorită, ei continuă să mă ceară. Ceea ce, până la urmă, înseamnă că ei nu cred ce spun alții, ei cred doar ce vor ei să creadă. Și ei vor să creadă că aș putea deveni jumătatea lor. Oricum, sunt foarte drăguțe mesajele acestea și chiar nostime”.

„Mi-ar plăcea să am din nou 16 ani și să încep din nou cu mintea de acum și cu experiența de acum. Cred că ar fi mult mai multe scurtături. Aș putea să depășesc anumite perioade în care a trebuit să învăț singură. Acum sunt mult mai multe șanse. Tinerii au cu siguranță atât de multe facilități și oportunități, și șanse, încât e păcat să nu profite de fiecare lucru”, le-a mărturisit Loredana ascultătorilor Kiss FM.

„Cel mai important lucru pentru mine e să-i știu pe cei dragi sănătoși, că sunt fericiți și că pot să fiu alături de ei și să-i ajut, să-i susțin, să-i iubesc”, a spus cântăreața.

„Îmi place să trăiesc în România. Dacă aș fi vrut să trăiesc în altă țară, cu siguranță o făceam până acum. Asta nu înseamnă că nu îmi împart viața prin multe alte țări și îmi place să călătoresc foarte mult. Îmi place foarte mult America, îmi place New York-ul, Brazilia… Îmi place oriunde sunt inspirată, unde pot să merg pe stradă și pur și simplu ‘respir artă’, văd oameni frumoși care zâmbesc și îmi pare bine că și în România oamenii au început să mai zâmbească atunci când le zâmbești. Mulți se sperie când zâmbești, cred că au greșit cu ceva sau că nu le zâmbești lor”, a afirmat artista.

„Mi-ar plăcea să știu ebraică, să citesc biblia în ebraica veche. Sunt convinsă că sunt multe lucruri pierdute în traducere. Mi-ar mai plăcea să știu puțină chineză, puțină japoneză, mi-ar plăcea să știu mai bine portugheza, chiar dacă o rup destul de bine, pentru că seamănă cu moldoveneasca, nu de alta. Când am fost în Brazilia, aveam impresia că sunt undeva la țară, la bunicii mei. Așa vorbeau și ei, exact ca niște moldoveni”, a râs invitata.

„Cred că asta m-a salvat: inocența și, indiferent de vâltorile vremurilor, am rămas o naivă, un copil și cred că un artist trebuie să aibă suflet de copil”, a mai mărturisit Loredana la Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.