Loredana Groza şi George Zafiu vor prezenta concertul Europa FM „Live pe plajă“

Cel mai important concert al sezonului de pe litoralul românesc va fi prezentat de Loredana Groza, alături de George Zafiu. Celebra cântăreață și gazda matinalului „Deșteptarea” de la Europa FM vă așteaptă la Black Sea Arena, unde va a avea loc a treia ediție a evenimentului „Live Pe Plajă”.

Loredana GROZA si George ZAFIU

„După petrecerile Europa FM – LIVE în Garaj, Loredana va încinge atmosfera pe plaja dintre Venus și Saturn. De această dată vom fi pe aceeași scenă în calitate de prezentatori ai celei mai frumoase și calde întâlniri cu publicul nostru. Pentru mine această seară e o sărbătoare a bunei dispoziții, iar energia debordantă a Loredanei va completa un spectacol magic de lumini și lasere, de care sunt sigur că ne vom aminti multă vreme de acum încolo. Veniți sâmbătă, 2 august, să ne bucurăm împreună de o nouă ediție a mega-concertului Live pe Plajă!”, a spus George Zafiu, director de programe Europa FM și realizator al emisiunii „Deșteptarea”, alături de Monica Anghel și Vlad Petreanu.

3 Sud Est, Smiley, Holograf, Ștefan Bănică și Voltaj vor cânta live cele mai aplaudate hit-uri ale lor, într-un concert care va începe la ora 19.30 și va dura mai bine de 5 ore.

Invitata specială este Oceana. „Cred că pentru orice artist internațional este o plăcere să cânte în fața unor oameni atât de deschiși, care știu să se bucure de viață și de muzică. Într-un fel, cariera mea a început în România unde piesa ‘Cry Cry’ a fost numărul 1, după care am devenit celebră în Polonia, Rusia și alte țări. România mi-a purtat noroc. Am pregătit o selecție care sper să bucure publicul de pe litoral”, a declarat Oceana, live în matinalul Deșteptarea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here