Loredana Groza va susţine, pe 7 și 8 noiembrie, două concerte la Sala Palatului

Loredana, diva absolută a showbiz-ului românesc, susține, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai mare și mai așteptat eveniment al toamnei: show-ul Imaginarium.

Loredana Imaginarium

Artista a revoluționat industria muzicală din România, ridicând, an de an, nivelul show-urilor, care se situează la cele mai înalte standarde internaționale. Producția grandioasă și prestația artistică fără cusur a Loredanei au cucerit publicul și presa de specialitate. Sedus de show-urile inedite și mărețe ale Loredanei, publicul așteaptă cu nerăbdare noua producție, Imaginarium. De aceea, în acest an, artista a programat de la început două seri de spectacol, care vor avea loc sâmbătă, 7 noiembrie și duminică, 8 noiembrie, începând cu ora 20.00.

Loredana Groza a intrat în istoria muzicală a României la 16 ani, când a devenit cea mai tânără participantă și câștigătoare a concursului Mamaia. De atunci, parcursul artistei în inimile publicului și în clasamente a fost de neoprit. Având capacități vocale remarcabile, care îi permit să abordeze toate genurile muzicale, inovativă, debordând de creativitate și magnetism, Loredana este Diva absolută.

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online pe vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, myticket.ro, iabilet.ro, eventim.ro. În funcție de așezarea în sală, există mai multe categorii de bilete: VIP – 200 lei, categoria I – 150 lei, categoria a II-a – 100 lei și categoria a III-a – 60 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here