marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRILoredana Groza va urca alături de Carla's Dreams pe scena Arenelor Romane

Loredana Groza va urca alături de Carla’s Dreams pe scena Arenelor Romane

Pe 7 mai, la Arenele Romane din Bucureşti, Carla’s Dreams va lansa un nou album, al doilea din carieră, intitulat „NGOC“. Fanii vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile şi televiziunile din Romania, precum „P.O.H.U.I“, „Lumea ta“, „Cum ne noi“, „Sub pielea mea“, „Te rog“ şi „Aripile“, dar şi piese noi, care vor fi incluse pe materialul discografic.

carlas_dreams_loredana_arene

După Delia, şi Loredana Groza a dezvăluit că li se alătura celor de la Carla’s Dreams şi va fi prezentă pe scena de la Arenele Romane pe 7 mai.

“Foarte important. Poate cel mai important concert. Un concert pe care îl construim de ceva vreme şi care va fi unul determinant pentru anumite decizii de viitor. Un concert în care alături de noi vor fi cei cu care am avut plăcerea şi onoarea să lucrăm până acum. Cel mai mare concert Carla’s Dreams din România de până acum full live”, au declarat cei de la Carla’s Dreams.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.