Loredana Groza va urca pe scena „Românii au talent“ în cadrul finalei din acest an

Marea finală a celui de-al șaselea sezon „Românii au talent“ îți va aduce și două surprize care te vor încânta. Loredana Groza va urca pe scena talentului împreună cu trupa Zdob și Zdub și Skizzo Skillz pentru a cânta melodia „La cârciuma de la drum“.

loredana groza romanii au talent

„Vineri voi cânta cu baieții de la Zdob și Zdub și Skizzo Skillz o piesă care a demonstrat și demonstrează în continuare că ‘Românii au talent’: ‘La cârciuma de la drum’. Mi-am dorit de mult timp să colaborez cu ei, iar pentru vineri am pregătit o reinterpretare live plină de surprize și voie bună! Vom umple scena cu energie și veselie și îmi doresc din tot sufletul să ajungem la inimile tuturor românilor“, a spus Loredana.

Și membrii trupei de improvizație ImPro, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Neamțu, Natanticu, Micuțu și Costel, vor aduce în marea finală un moment extraordinar, care va stârni hohote de râs.

„O să fie o mostră din cel mai tare spectacol de improvizație de la noi, din România. Suntem trupa ImPro, suntem împreună din 2004 și avem la activ peste 500 de reprezentații. Mâine seară veți vedea joculețul care se cheamă Telecomanda, în care improvizatorii vor face o excursie, împreună cu telespectatorii finalei Românii au talent, prin cam toate genurile de film care există. Eu, și dacă n-aș fi invitat special la finală, m-aș uita“, a spus Mihai Bobonete.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here