Loredana pleacă în turneu pe 10 martie

Doar câteva zile ne mai despart de startul turneului naţional pe care Loredana îl va susţine în martie şi aprilie în 16 oraşe din România. Show-ul care va deschide marele turneu va avea loc pe 10 martie, la Constanţa (Casa de Cultură a Sindicatelor).

Loredana Magic Lori promite spectacole de zile mari şi în Galaţi (11 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Ploieşti (13 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Botoşani (19 martie , Casa de Cultură a Sindicatelor), Suceava (20 martie , Casa de Cultură a Sindicatelor), Iaşi (21 martie, Casa de Cultură a Studenţilor), Oneşti (25 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Bacău (26 martie, Teatrul de Vară “Radu Beligan”), Braşov (27 martie, Sala Sporturilor), Piteşti (31 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Târgu-Mureş (1 aprilie, Palatul Culturii), Cluj-Napoca (2 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor), Oradea (3 aprilie, Teatrul “Regina Maria”), Timişoara (5 aprilie, Filarmonica “Banatul”), Deva (6 aprilie, Teatrul de Artă) şi Sibiu (7 aprilie, Casa de Cultură a Sindicatelor). Mai mult decât atât, celebra artistă va cânta şi în Republica Moldova, la Chişinău, pe 9 aprilie, la Palatul Naţional.

“De-abia aştept să pornim cu spectacolul ‘Magic’ în toată ţara şi în Republica Moldova, la Chişinău! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!”, a spus Loredana.

Astfel, fanii Loredanei care nu au putut participa la concertele “Magic” din noiembrie de la Bucureşti au acum ocazia să îşi vadă idolul în oraşele lor, în spectacole impresionante, cu invitaţi speciali pe măsură, inclusiv din echipa sa de la Vocea României, şi costume excepţionale. Mai mult decât atât, la toate spectacolele vor participa şi magicienii Johannes şi Antonio.

Loredana le va oferi fanilor mai bine de două ore şi jumătate de muzică de toate genurile, de la muzică populară sau lăutărească, până la pop, hip hop sau dance! Turneul este realizat cu sprijinul Avon, Dero şi Ţiriac Auto, dar şi a partenerului media Europa FM.

Playlist-ul concertelor va conţine cele mai cunoscute hituri ale artistei. Evident, din playlist nu va lipsi nici noul single “Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla’s Dreams şi lansat la sfârşitul lunii decembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here