Loredana pornește în martie în turneu în România şi în Republica Moldova

După ce a lansat luna trecută single-ul “Lumea ta, interpretat împreună cu Carla’€™s Dreams, şi ca urmare a succesului pe care l-au înregistrat concertele Magic din noiembrie de la Sala Palatului, Loredana va porni în martie într-un turneu naţional de amploare prin România şi Republica Moldova.

MAGIC“De-abia aştept să pornim cu spectacolul <<Magic>>€™ în toată ţara şi în Republica Moldova, la Chişinău! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!”, a spus Loredana.

Celebra cântăreaţa promite showuri incendiare în Constanţa, Galaţi, Piteşti, Chişinău, Iaşi, Botoşani, Suceava, Oneşti, Bacău, Braşov, Ploieşti, Târgu Mureş, Cluj, Oradea, Timişoara şi Deva. Datele urmează a fi anunţate săptămâna aceasta. Astfel, fanii Loredanei care nu au putut participa la concertele din noiembrie de la Bucureşti au acum ocazia să îşi vadă idolul în oraşele lor, în spectacole impresionante, cu invitaţi pe măsură şi costume excepţionale. Loredana le va oferi fanilor mai bine de două ore şi jumătate de muzică de toate genurile, de la muzică populară sau lăutărească, până la pop, hip hop sau dance!

Playlist-ul concertelor va conţine cele mai cunoscute hituri ale artistei. Evident, din playlist nu va lipsi nici noul single ‘Lumea ta’, interpretat împreună cu Carlaa€™s Dreams şi lansat la sfârşitul lunii decembrie. “La concertele mele din noiembrie, publicul a primit cu multă căldură noul single, ‘€˜Lumea ta’€™, cântat cu Carla’€™s Dreams, un muzician foarte talentat din Republica Moldova. Mă bucur că am avut ocazia să colaborăm!”, a spus Loredana.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here