Loredana Groza a dezvăluit cum se menţine în formă

Loredana se menţine în formă cu programul revoluţionar de age management care face furori în toată lumea. Sub îndrumarea atentă a dr. Ovidiu Peneş, specialist în age management şi fondatorul primei clinici de întinerire medicală din România, Loredana a obţinut rezultate remarcabile într-un an de zile, după cum povesteşte în video-ul care poate fi urmărit accesând următorul link.

Lori si Doctor Penes“În primul rând mi-am reglat somnul. Şi asta nu e uşor în viaţa mea tumultoasă, cu turnee şi atâtea nopţi petrecute în camere de hotel. Se ştie că somnul este cel mai bun medicament, somnul regenerează organismul, este esenţial pentru o viaţă sănătoasă! Pot să spun că rezistenţa şi forţa fizică s-au îmbunătăţit considerabil. Cât despre răceli, dacă înainte erau frecvente şi treceau foarte greu, acum sunt istorie. Am energie şi poftă de viaţă mai ceva ca la 20 de ani”, a declarat Lori.

Loredana auzise de domeniul age management în America unde el există de peste 40 de ani: “Este noua medicină, în care nu există o pastilă bună la toate, ci fiecare persoană este tratată în funcţie de caracteristicile ei. E o artă fină. Pentru asta trebuie să cauţi doctorul potrivit, care să vină în calea dorinţelor tale. Noul concept este că nu contează câţi ani ai, contează cât de tânără este energia ta!”

Artista a început programul de age management sub îndrumarea dr. Ovidiu Peneş în ianuarie 2015 prin analize genetice şi diferite ţeste: “În funcţie de rezultate se personalizează un tratament, aşa fel încât valorile mai scăzute sau mai ridicate ale unor vitamine, minerale din organism să fie echilibrate. De aceea analizele trebuie repetate la câteva luni pentru a ajusta tratamentul în funcţie de noile valori. Stresul, perioadele mai intense din viaţa de zi cu zi pot afecta major echilibrul şi de aceea trebuie luate în calcul. A te duce de capul tău să ţi iei vitaminele şi mineralele de la farmacie poate să-ţi facă mai mult rău decât bine”, a adăugat Loredana.

Cântăreaţa îi sfătuieşte pe toţi cei care vor să aibă grijă de sănătatea lor să adopte sloganul Fără vârstă!: “Să nu-şi mai evalueze viaţa, sănătatea, acţiunile în funcţie de un număr, de un patern, de vorba: pentru vârsta ta stai foarte bine, ci să aibă curajul să trăiască cu energia tinereţii şi cu o gândire proaspătă şi pozitivă!”

Prin programele de diagnostic propuse de Clinica de Age Management, pacienţii află cine sunt în unicitatea lor, în ce stadiu le sunt celulele, care este vârsta organismului faţă de vârsta pe care o au scrisă în buletin, iar prin pachetele de tratament îşi adaptează stilul de viaţă la nevoile organismului lor. “Noi trebuie să ştim că nu există adevăruri general valabile şi că ceea ce cuiva îi face bine poate fi extrem de nociv, poate chiar mortal pentru alţii”, a declarat dr. Ovidiu Penes, specialistul în age management.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here