Loredana se pregătește pentru concertul „Magic“, din 23 noiembrie, de la Sala Palatului

Loredana Groza, diva – antrenoare din cea mai tare competiție a vocilor din țară, “Vocea României”, de la Pro TV, le pregătește fanilor super-concertul “Magic” pe 23 noiembrie, la Sala Palatului.

poster Lori

“Va fi ceva inedit, cu piese noi și vechi, invitați super-speciali, muzicieni de cea mai mare valoare, dansatori, costume superbe, un spectacol complet și complex prin care voi sărbători dragostea, acest sentiment magic, de a cărui lipsă cred că suferă cel mai tare omenirea în ziua de azi, poate mai mult decât de foame și de frig. Este sentimentul care m-a călăuzit și mă va călăuzi întotdeauna. Muzică fără dragoste nu se poate și vreau să le dăruiesc fanilor mei toată dragostea pe care o merită”, a spus Loredana.

Loredana Groza și-a ales dansatorii „magici” în urma castingului care a avut loc pe 12 septembrie, la care au participat peste 90 de tineri talentați. Dintre aceștia au fost selectate cele mai bune opt perechi ce vor urca pe scenă alaturi de Lori pe 23 noiembrie. În plus, cântăreața a dezvăluit faptul că toate ținutele pe care le va purta la spectacol vor fi create după idei proprii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here