Loredana va susține pe 10 noiembrie, la Sala Palatului, concertul-manifest „Ador“

Pe 10 noiembrie, Loredana va susține un nou show la Sala Palatului, „Ador“, alături de trupa Agurida și invitați speciali. „Ador“ este o producție manifest în care sunt prezentate o parte importantă din lucrurile și întâmplările din viața Loredanei, întâmplări care au transformat-o în femeia de astăzi.

Loredana - Sala Palatului

„Loredana – Ador” este un show despre evoluție și despre a dărui; spectacolul este construit astfel încât artista nu-și va centra mesajul pe propria persoană, ci pe a le dărui spectatorilor emoțiile experiențelor pe care le-a trăit, așezate într-un context (decoruri, costume) care îi va transporta direct în lumea sa.

„Ador“ este un manifest despre a avea curaj să mergi pe drumul tău și a-ți urma visurile, a-ți fixa idealuri înalte și a ajuta la schimbarea mentalităților.

„Ador este despre iubire, despre emoția de dincolo de iubire, este despre a dărui și a-ți dori să lași urme frumoase în sufletul celor din jurul tău. Așteptați-vă la o întâlnire cu oamenii care înseamnă mult pentru mine, la ritmuri nebune dar și profunde, la experiențe care ne vor purta pe toți în magie, și pe voi spectatorii dar și pe noi, cei de pe scenă”, a mărturisit Loredana.

Pre-producția spectacolului a început deja, iar producătorii spun că va fi din nou un show care va aduce în fața spectatorilor tehnologia de ultimă oră ca un instrument pentru a transmite emoțiile cât mai puternic.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, la Stația de Metrou Unirii 1, în Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Diverta, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online pe: vandbilete.ro, bilete.salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro și eventim.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here