Lorelai, o fetiță născută fără brațe și femururi, demonstrează că poate fi „Next Star“

Talentul nu ține cont de înfățișare, iar Lorelai, o fetiță venită pe lume fără brațe și fără femururi dă o uimitoare lecție de viață mâine, 25 septembrie, în cea de-a doua ediție din acest sezon al emisiunii „Next Star”.

Lorelai Next Star„Cad de 10 ori și mă ridic de 20”, aceasta este deviza după care se ghidează micuța și toate realizările ei sunt dovada că voința și puterea de a trăi frumos sunt căi sigure către succes. Doar cu ajutorul degetelor de la picioare, Lorelai cântă la orgă, pictează și scrie poezii, iar la „Next Star” va arăta că are și voce.

„Dumnezeu a făcut din tine un medicament pentru omenire”, îi spune emoționat până la lacrimi Connect-R, cel care îi mărturisește fetiței că datorită ei a avut parte de revelația vieții lui.

Momentele încărcate de emoție se țin lanț în cea de-a doua ediție a emisiunii, când membrii juriului au, ca de fiecare dată, de făcut o alegere dificilă. Șapte copii talentați intră în cursa pentru un mult râvnit loc în finala emisiunii și, implicit, pentru trofeul „Next Star” și marele premiu, în valoare de 20.000 de euro.

Un Justin Bieber de București, o fetiță de doar patru ani care reușește să surprindă și să transmită sensibilitatea unei melodii populare, dar și o concurentă venită special din Italia pentru acest concurs se întrec în talente în ediția de mâine seară a emisiunii.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here