sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRILuminiţa Anghel: „Mama m-a născut la vârsta de 42 de ani“

Luminiţa Anghel: „Mama m-a născut la vârsta de 42 de ani“

Cristina Cioran şi Paula Chirilă au avut-o invitată zilele trecute, în platoul „Draga mea prietenă”, pe cântăreaţa Luminiţa Anghel. Artista a vorbit despre copii, despre geloziile care mai apar între aceştia, dar şi despre sarcină, în general.

Luminita Anghel

Mamă a trei copii, doi înfiaţi, David şi Mariuca, şi unul biologic, Filip, artista a povestit că şi în familia ei, copiii şi-au manifestat mici gelozii, unul faţă de celălalt.

„Nu cred că am auzit de fraţi care să nu se ‘bată’ între ei. Copiii mei aveau probleme, unii cu alţii, pe rând, în funcţie de apariţia lor în familie. Copilul cel mare (David a€“ n.r.) o ‘căsăpea’, pe şest, pe cea mică, (Mariuca a€“ n. r.), ca să nu se prindă mami (Luminiţa Anghel a€“ n.r.) … Când a venit cel mai mic, Filip, am fost ca o cloşcă pe lângă el, foarte protectoare, şi nu-l lăsăm nicio clipă singur”, a spus Luminiţa.

Luminiţa Anghel l-a adus pe lume pe fiul său cel mic, Filip, la vârsta de 43 de ani. Vedeta spune că vârsta nu a fost un impediment în venire ape lume a micuţului.

„În secolul XXI nu cred că se mai pune problema naşterii unui copil la o vastă mai înaintată. (…) Odată cu înaintarea în vârstă, este adevărat că intervin probleme de sănătate. (…) Mama mea, şi erau vremuri cu totul şi cu totul diferite faţă de cele de acum, m-a născut la vârstă de 42 de ani”, a declarat artista.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.