Lupta devine din ce în ce mai dură la „Vocea României“

Cea de-a doua ediție a noului sezon Vocea României este gata să înceapă! Concurenții sunt pregătiți să urce pe scenă și să impresioneze cu vocile lor de excepție, antrenorii și-au pregătit toate armele pentru a-i aduce pe cei mai buni în echipele lor, iar Pavel Bartoș va asigura încă o seară memorabilă, numai la PRO TV!

Platoul Vocea RomanieiVineri, 25 septembrie 2015, de la 20:30, vom urmări concurenți siguri pe calitățile lor vocale, care vin hotărâți să câștige, dar și concurenți care s-au înscris în competiție pentru experiență. Lupta pentru un loc în #echipatudor, #echipaloredana, #echipasmiley sau #echipamoga devine din ce în ce mai aprigă!

Interpretări care-i fac pe antrenori să se urce pe scaune, să danseze sau să cânte cu cei aflați pe scenă, concurenți care uimesc și îi determină pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga să se bată minute în șir pentru ei, decizii de ultim moment și cortina care le oferă tuturor o surpriză de proporții. Toate acestea vor putea fi urmărite în cea de-a doua ediție a cele mai tari competiții a vocilor din România!

Concurenții care vor intra în competiție au ales să cânte melodii care le pun în valoare vocile, pentru a reuși să impresioneze antrenorii și să meargă mai departe către marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro! Piese precum Love me like you do, I’m so excited sau De-ai fi tu salcie la mal se vor auzi pe scena vocilor.

 

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here