Mădălin Farc, cel mai tânăr coregraf român, cucereşte Elveţia şi Estonia

După ce, în urmă cu un an, a fost în turneu cu Alexandra Stan în Japonia şi a predat la prestigioasa şcoală de dans “Millennium Dance Complex Japan”, Mădălin Farc continuă să împărtăşească din aptitudinile lui coregrafice şi în alte colţuri ale lumii.

Madalin Farc_coregraf elvetia estonia

Cel mai tânăr coregraf român s-a mutat pentru două săptămâni în Estonia, unde a fost profesor de dans la mai multe şcoli din Tartu şi Tallinn. Cum prietenii îi spun mereu că este extrem de ambiţios, Mădălin Farc a ajuns din Estonia în Elveţia, pentru a-şi continua lecţiile de dans în diferite şcoli de profil până pe 30 octombrie, în oraşe precum Berna, Zurich, Basel, Lausanne, Luzern, Lugano şi Neuchâtel. După Elveţia, urmează să predea lecţii de dans pentru o perioadă la Londra.

Cuprins de entuziasm că poate să facă ceea îi place şi în afară României, Mădălin Farc mărturiseşte: “A fost pentru prima dată când am păşit pe teritoriul Estoniei şi m-am bucurat foarte tare să am ocazia să le predau dansatorilor de acolo. Acest loc mi-a dat un puternic avânt. Acum mă aflu în Neuchâtel, Elveţia, în oraşul în care eu m-am format, aş putea spune, ca bărbat. A fost primul loc unde am poposit după ce am “rupt cordonul omblical” cu părinţii mei şi am acceptat invitaţia celui mai mare studio de aici de a mă ocupa de partea artistică şi coregrafică pentru aproape 2 ani. Asta se întâmpla în anul 2012. Elveţia mă inspiră şi mă motivează să fiu cea mai bună variantă a mea”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here