Madonna a colaborat cu Mike Tyson pentru o piesă de pe viitorul ei album

Madonna a publicat luni, pe magazinul online de muzică iTunes, lista de melodii de pe viitorul ei album, “Rebel Heart”, iar una dintre surprizele oferite fanilor a fost realizarea unei piese în colaborare cu fostul pugilist profesionist Mike Tyson, informează contactmusic.com.

MadonnaLista de cântece ce vor fi incluse pe viitorul album al Madonnei, “Rebel Heart”, a dezvăluit o serie de colaborări destul de suprinzătoare. După ce cântăreaţa a lansat şase piese în luna decembrie 2014, în urma publicării pe internet, fără acordul său, a unor variante nefinalizate ale cântecelor, fanii Madonnei ştiau deja că există o colaborare cu artista hip-hop Nicki Minaj, pentru piesa “Bitch I’m Madonna”, comentează sursa citată.

Lista publicată luni pe iTunes arată că “regina muzicii pop” a colaborat şi cu nume ca MC Nas, pentru piesa “Veni Vidi Vici”, dar, spre surprinderea tuturor, şi cu Chance the Rapper şi cu fostul pugilist profesionist Mike Tyson, pentru piesa “Iconic”.

Lansarea oficială a albumului “Rebel Heart” este programată pentru 9 martie, prin intermediul casei de discuri Interscope Records, iar principalul single de pe acest nou disc, “Living for love”, va fi interpretat de Madonna la gala premiilor Grammy, care va avea loc pe 8 februarie, la Los Angeles.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here