Madonna lansează „Rebel heart tour“ în format DVD şi Blu-Ray

Madonna a anunţat lansarea prin Eagle Vision, o divizie Universal Music Group, pe 15 septembrie, a produsului „Madonna: Rebel Heart Tour“ în format digital, DVD şi Blu-Ray, content bonus inclus. Vor fi de asemenea disponibile şi versiunile de DVD şi Blu-Ray ce includ un CD audio cu cele mai importante momente din turneul de succes.

MadonnaMadonna va lansa şi un album live cu 22 de piese din cadrul „Rebel Heart Tour“, ce va fi oferit fanilor în format dublu CD şi digital, pentru download.

Tracklist-ul pentru albumul live „Madonna: Rebel Heart Tour“ aduce laolaltă cele mai importante momente din cariera super starului, incluzând atât piese de pe „Rebel Heart“, cât şi hit-urile binecunoscute ale artistei. O notă importantă pentru fanii fideli ai divei este că pe acest material vor regăsi reinterpetari ale unora dintre cele mai mari hit-uri ale Madonnei.

Produs de Live Nation Global Touring, turneul „Rebel Heart“ a început pe 9 septembrie 2015 în Montreal şi a inclus show-uri în 55 de oraşe, pe patru continente, de parcursul a şapte luni de zile. Madonna a susţinut 82 de concerte, dar şi show-ul special pentru fani, susţinut într-un club din Melbourne, “The Tears of a Clown”.

Turneul a vut încasări de 169,8 milioane de dolari, un public de 1.045.479, transformând-o pe Madonna în artista cu cel mai mari încasări obţinute din concerte, din istoria Billboard Boxscore, cu peste 3,1 miliarde de dolari câştigaţi din vânzări de bilete. Madonna este şi pe locul patru în topul încasărilor din live, top ce a început să fie realizat în 1990.

Turneul „The Rebel Heart“ a fost regizat de Jamie King, iar regia artistică a fost semnată de Antunes. Trupa Madonnei a fost compusă pentru acest turneu din Ric’key Pageot (clapă), Brian Frasier-Moore (tobe), Monte Pittman (chitară), Kiley Dean şi Nicki Richards (backing vocal). De coreografie s-a ocupat Megan Lawson, iar costumele au fost realizate de Arianne Phillips.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here