marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIMadonna, răspuns arogant după ce a fost dată în judecată: “O regină...

Madonna, răspuns arogant după ce a fost dată în judecată: “O regină nu e niciodată în întârziere”

În această toamnă, Madonna pare că își supără fanii din întreaga lume cu deciziile pe care le ia.

Dacă în urmă cu aproximativ o lună a anunțat că fanii care vor lua parte la concertele “Madame X” din anul 2020 nu au voie să intre în sală cu telefoanele mobile sau orice alt aparat care poate înregistra video și audio, acum artista a fost dată în judecată.

Potrivit presei din SUA, un fan a fost supărat că Madonna a schimbat ora unui concert, astfel că o cheamă pe artistă în fața oamenilor legii. Nate Hollander, un bărbat din Florida care își cumpărase bilet la un concert din Miami al Madonnei, s-a arătat deranajt de faptul că, după ce a achitat biletul, a fost înștiințat că ora de începere a concertului nu mai este 20.30, ci 22.30.

Mai mult decât atât, bărbatul a afirmat că prețul biletelor a scăzut foarte mult după ce ora concertului a fost modificată, astfel că nu mai poate nici să-și recupereze banii.

Madonna a ținut să-i răspundă fanului chiar în cadrul unui alt concert, însă internauții au afirmat că artista este mult prea arogantă. “Trebuie să înțelegeți ceva: o regină nu e niciodată în întârziere”, a spus Madonna.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.