Madonna și-a anulat mai multe concerte: “Trebuie să urmez recomandările medicilor”

Are milioane de fani în întreaga lume și încearcă să-i mulțumească de fiecare dată, însă acum Madonna trece prin momente delicate.

Celebra artistă a trebuit să-și anuleze mai multe concerte care ar fi trebuit să aibă loc în Boston, între 30 noiembrie și 2 decembrie, din cauza unor probleme de sănătate apărute în ultimele zile.

“Vă rog să iertaţi această întorsătură neaşteptată a evenimentelor. Faptul că sunt pe scenă în fiecare seară îmi aduce atâta bucurie, iar anularea este ca o pedeapsă pentru mine, însă durerile pe care le am acum sunt copleşitoare şi trebuie să mă odihnesc şi să urmez recomandările medicilor pentru a putea reveni mai puternică şi mai bine şi a continua călătoria Madame X împreună cu voi toţi”, a scris Madonna pe rețelele de socializare.

Din câte se pare, concertele nu vor putea fi reprogramate, astfel că toți cei care își cumpăraseră biletele vor primi banii înapoi.

Presa de scandal din SUA notează însă că Madonna și-ar fi anulat concertele din cauză că se vânduseră foarte puține bilete, iar problemele medicale au fost cea mai bună scuză pentru artistă pentru a nu se mai deplasa în Boston.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here