Madonna, vedeta cu cele mai mari câştiguri în ultimul an

Cântăreaţa americană în vârstă de 55 de ani a obţinut venituri de 125 de milioane de dolari în ultimul an, informează revista Forbes.

Madonna

Madonna a câştigat majoritatea banilor datorită turneului „MDNA Tour“, dar şi a colecţiilor sale de haine şi parfumuri.

Pe poziţia a doua în topul Forbes se află regizorul Steven Spielberg, care a avut câştiguri de 100 de milioane de dolari în perioada iunie 2012 – iunie 2013.

Următorii în top sunt, cu câştiguri de 95 de milioane de dolari, autoarea seriei erotice de succes „50 Shades of Grey“, E.L. James, alături de vedeta radio Howard Stern şi producătorul muzical şi TV Simon Cowell.

Top 10 al celebrităţilor cu cele mai mari câştiguri în ultimul an este completat de scriitorul James Patterson (91 de milioane de dolari), urmat de comentatorul politic Glenn Beck (90 de milioane de dolari), regizorul Michael Bay (82 de milioane de dolari), producătorul de cinema Jerry Bruckheimer (80 de milioane de dolari) şi cântăreaţa Lady Gaga (80 de milioane de dolari).

Forbes realizează acest top anual al celebrităţilor cu cele mai mari câştiguri pe baza informaţiilor oferite de agenţi, manageri, producători etc.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here