Madonna vrea să colaboreze cu Drake

Madonna a confirmat faptul că a început să lucreze la următorul ei album, afirmând totodată şi că îşi doreşte să colaboreze la noul material discografic cu rapperul Drake.

madonna-vrea-sa-colaboreze-cu-drake

Madonna a fost prezentă la Toronto, unde a participat la inaugurarea unei noi săli de sport din franciza ei “Hard Candy”, în momentul în care a făcut aceste dezvăluiri despre noul album, primul după LP-ul “MDNA” din 2012.

Aceasta a fost prima vizită pe care Madonna a făcut-o la Toronto după anul 1990, când autorităţile locale i-au interzis să revină în oraş, după ce cântăreaţa a refuzat să respecte ordinul poliţiei canadiene de a nu prezenta scene de simulare a actului sexual în timpul concertului susţinut în oraş în cadrul turneului ei “Blonde Ambition”.

“Da, planurile sunt deja în derulare. Nu mă întrebaţi cu cine voi face noul album, este un secret. Un foarte mare secret”, a spus Madonna.

Întrebată de jurnaliştii canadieni dacă îşi doreşte să colaboreze cu rapperul canadian Drake, născut în Toronto, Madonna a oferit un răspuns scurt şi rapid: “Dacă şi el îşi doreşte asta”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here