Magicianul Robert Tudor sparge trofeul „Vocea României Junior“

Surprizele în semifinala Vocea României Junior vor veni din toate părțile: de pe scenă, de pe scaunele antrenorilor, dar și din culise! Duminică, de la 20:30, va fi un spectacol memorabil, iar în rolurile principale vor fi juniorii cu voci fabuloase, care îi vor face pe Andra, Moga și INNA să fie foarte fericiți, dar și cu lacrimi în ochi.

Robert Tudor si Mihai BoboneteÎn semifinală, emoția se va îmbina perfect cu distracția, iar antrenorii vor trece rapid de la o stare la alta. Andra se va urca pe scaun atunci când unul dintre concurenții săi va prezenta un moment demn de marile scene ale lumii.

Reacția Andrei va fi uimitoare și urmată de un dialog savuros cu Marius Moga, atunci când antrenorul îi dă câteva sfaturi pentru concurentul ei. ”Nu mă supăr prea tare, pentru că știu că așa îmi zici și mie în studio. Când am înregistrat melodia Inevitabil va fi bine, mi-a mâncat viața! ”, va spune Andra despre colaborarea ei cu Marius.

Antrenorii dau în mintea copiilor duminică! Împreună cu cei nouă concurenți, vor readuce pe scenă atmosfera din musical-ul Annie, vor cânta, vor dansa și se vor bucura de un moment extraordinar.

Însă nu doar copiii vor fi în centrul atenției duminică. Magicianul Robert Tudor va încerca să facă să dispară trofeul Vocea României Junior, dar… magia îi va da bătăi de cap și va sparge mult râvnitul trofeu. Problema este că cei mici află de această întâmplare nefericită și devin impacientați spunând: ”sper că nu i-ați dat și banii pe mână”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here