Măicuța Cristina Scuccia a câștigat „Vocea Italiei“

Măicuța Cristina Scuccia a câștigat concursul „Vocea Italiei“, ediţia 2014, după ce în ultimele săptămâni a atras milioane de fani atât în peninsulă, cât și în lume, relatează AFP și DPA.

Imediat după ce a câștigat concursul, tânăra de 25 de ani a cerut asistenței să spună împreună rugăciunea „Tatăl nostru“, pentru a-i mulțumi celui de sus.

„Aș vrea ca Iisus să fie aici, acesta este un vis“, a spus ea după primirea trofeului „Vocea Italiei“. Cristina Scuccia i-a mulțumit cu căldură și antrenorului ei, raper-ul J-Ax, pentru că a apărat-o de multe ori de cei care o criticau.

La rândul său, cântărețul a calificat drept incredibil parcursul măicuţei, care a venit pe scenă la brațul său pentru confruntarea finală cu ceilalți trei finaliști.

Tânăra măicuță a afirmat că nu intenționează să renunțe la vocație, deși în urma câștigării concursului, Universal Music îi oferă un contract pentru un disc.

Măicuța Cristina Scuccia spune că este gata să revină la o viață normală și că se va mulțumi să cânte cu tinerii, la biserică, în parohie sau în școli, dacă superiorii săi vor decide astfel.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here