Malibu Music Production – un nou studio de producție muzicală în Oradea

Chiar dacă anul 2020 a fost unul fatidic pentru multe business-uri locale, iată că în luna august a acestui an, s-a deschis un nou studio de producție muzicală în Oradea. Această a fost o inițiativa realizată prin fonduri europene, menită să valorifice potențialul artistic din zona de nord-vest a țării.

După multe obstacole și întârzieri, așa cum probabil toți cei care au apelat la fonduri europene s-au lovit într-un fel sau altul de ele, fondatorul studioului – Alin Pușcaș, a reușit finalizarea lui, chiar pe timp de pandemie.

Malibu Music Production pune la dispoziție un mediu care să stimuleze imaginația artiștilor, un studio de înregistrări dotat cu echipamente profesionale și 17 ani de experiență în materie de producție muzicală, care să-i ajute să-și ducă ideile la bun sfârşit.

Noul studio oferă toată gama de servicii caracteristice unui studio de muzică, plus consultanță artistică pentru cei care se află la începutul carierei lor muzicale. Artiștii vor putea beneficia de: înregistrare audio, editare audio, beatmaking, producție, compoziție, mixaj și masterizare.

Alin Pușcaș spune că: “Încă mai sunt lucruri de terminat la studio, în sensul că am dori să-l facem să arate mai atractiv ca design, fiindcă pentru mine reprezintă cea de-a doua casă. În afară de asta, sunt extrem de mulțumit de echipamentele profesionale pe care le am acum, iar satisfacția e și mai mare atunci când văd că sunt apreciate și de artiștii cu care lucrez. În trecut am mai avut un studio din 2009 până în 2014, pe care, poate, unii îl știu sub numele de Yes Music Production, din 2014 desfășurându-mi munca de acasă. Între timp, în 2019 mi s-a ivit o oportunitate super tentantă, și anume accesul la aceste fonduri europene, long story short, o inițiativa de a-i ajuta și pe cei din domeniul artistic, să-și înceapă propriul business.”

Alin Pușcaș, cunoscut sub pseudonimul “Dallas” are 17 ani de experiență în muzică, iar în tot acest timp a produs sute de piese care, în total, depășesc 60 de milioane de vizualizări și stream-uri. Piesă care i-a adus cel mai mult succes (peste 14 milioane de vizualizări) este cea a lui Vescan – Multă Bafta.

Pe lângă segmentul care se referă la latura intrinsec artistică, studio-ul este utilat și potrivit și pentru servicii de natură promoțională sau publicitară, cum ar fi realizarea de spoturi audio.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here