Mama lui Smiley, despre artist: „Cred că e cam cucerit el de fete“

Invitat in emisiunea ”La Radio cu Andreea Esca” de la Europa FM, Smiley a fost pus față în față cu dezvăluirile mamei lui despre viața sa amoroasă.

Andreea Esca si SmileyPe Smiley „l-au plăcut fetele de mic. Când era la cămin s-a îndrăgostit de o fată. Şi venea acasă şi îi cânta”, i-a spus mama artistului Andreei Esca pentru ca apoi să-l descrie drept ”o persoană retrasă”. „Cred că e cam cucerit el de fete, din ce mi-am dat eu seama până la vârsta asta. E… foarte echilibrat, nu e un tip expansiv. Pentru mine nora ideală este să-l iubească pe el. Şi noi, ca părinţi, credem că ne dăm seama dacă o persoană îl iubeşte cu adevărat.”

Mini interviul cu mama lui Smiley s-a încheiat cu o mărtuirisire emoționantă: „Deşi e un păcat, probabil sentimentul ăsta pe care îl am legat de el cred că se numeşte mândrie, dar e numai în interiorul meu. Faptul că îl iubesc i-o spun aproape săptămânal, dacă nu şi zilnic. Mesajul cel mai important este să fie totdeauna el şi să nu fie influenţat de nimeni, să trăiască prin el şi cum vrea el să trăiască viaţa, aşa să şi-o facă. El este original şi un om cu suflet mare”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here