Maria Buză o înlocuieşte pe Alina Puşcaş la „Te cunosc de undeva“

O ediție memorabilă, cu multe travestiuri, sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”. Și, pentru că Alina Pușcaș lipsește motivat, întrucât băiețelul ei nou-născut nu a lăsat-o să plece de acasă, Maria Buză va prezenta alături de Cosmin Seleși cea de-a șasea ediție a transforming show-ului.

maria buza cosmin selesi te cunosc de undeva

Și asta nu-i tot. Câștigătoarea celui de-al șaselea sezon “Te cunosc de undeva!” va cânta pentru prima oară într-un show de televiziune alături de fiul ei, Andrei (13 ani și jumătate). “Mi-a fost dor de prietenii mei din echipa “Te cunosc de undeva!” și am fost cea mai fericită la filmare. Ca un copil m-am bucurat!”, spune Maria Buză.

Așadar, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Andreea Antonescu va avea parte de un personaj greu, Axl Rose, solistul trupei Guns’N’Roses, iar Nadir se va transforma într-o bombă sexy, Nicki Minaj.

Cezar Ouatu a primit la ruletă un personaj savuros și ofertant, Silvia Dumitrescu, Florin Ristei va urca din nou pe tocuri și va îmbrăca fustița mini ca să o imite, de data asta, pe Katy Perry, Carmen Simionescu își va ascunde chipul, pentru că așa preferă Sia, personajul în care ea va trebui să se transforme, iar Șerban Copoț îl va readuce pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe regele rock’n’roll-ului, Elvis Presley.

Margherita și Viorica din Clejani îi vor imita Romina Power și Al Bano, Tania Popa va lua, pentru o seară, chipul și vocea Arethei Franklin, iar Adrian Enache va interpreta o piesă subtilă de dragoste, “Tanța”, transformat în Ion Dolănescu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here