Maria Cârneci, către Iulia Albu: „Mă îmbrac numai în peturi ca să te fac zob“

Cel mai nou sezon al show-ului „Te pui cu blondele?”, difuzat de Antena 1, a ajuns la final. Miercuri, 12 martie, va avea loc ultima ediţie din această serie de succes, în care cele mai râvnite vedete au venit în platoul emisiunii.

te pui cu blondele- mari carneci, connectr, monica anghel

Îmbrăcate în mirese, blondele lui Negru nu au fost deloc blânde şi i-au provocat pe invitaţi, Connect-R, juratul „România Dansează”, Monica Anghel, jurată la „Te cunosc de undeva!”, şi Maria Cârneci, să caracterizeze printr-un cuvânt unele dintre cele mai controversate vedete autohtone. Printre ele s-a numărat Bianca Drăguşanu, despre care Maria Cârneci a afirmat că este „prea de tot”, Monica Anghel completând-o pe artistă pentru a fi în asentimentul ei, punctând faptul că Bianca Drăguşanu „este prea mult!”.

O altă vedetă care a intrat în vizorul invitaţilor a fost Iulia Albu, despre care Maria Cârneci a spus că ea nu ar îndrăzni să comenteze ţinutele ei, având în vedere faptul că hainele de scenă pe care le poartă, costumele populare, „bat” toate casele de modă prin valoarea şi frumuseţea lor.

Nu mai este o noutate că Iulia Albu este una dintre cele mai controversate personaje din peisajul mass-media, motiv pentru care Maria Cârneci a declarat: „De mâine mă îmbrac de sus până jos numai în peturi ca să te fac zob”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here